Blue & Green

Ahoj ahooj :)

Dnes Vám predstavím dva skvelé výrobky od AVONu, bez ktorých si už neviem predstaviť existenciu (mojich vlasov :D ).

  • AVON Advance Techniques- nezmývateľná  kúra s marockým olejom. 30 ml balenie sa zdá byť na pohľad malé, ale stačí aplikovať malé množstvo olejčeka do dlaní a rovnomerne vtrieť do mokrých alebo uterákom presušených vláskov. Žltučký olejček dodá vlasom lesk, silu a krásnu vôňu :) Ale pozor! Neprežeňte to. Pri použití väčšieho množstva budete mať vlasy mastné. Priznám sa, mne sa to už stalo. 
       
  • AVON Advance Techniques- sérum na suché končeky vlasov. TOP produkt na moje rozštiepené končeky. Krásne voňavý priehľadný olejček má 30 ml. Potrebné množstvo si po dožehlení vlasov pumpičkou vytlačím do dlaní a nanesiem na končeky. 
Celkovo hodnotím pozitívnejšie sérum na suché končeky vlasov. Vlasy vyzerajú sviežejšie, sú jemnejšie a krásne voňajú. Nezmývateľnú kúru používam nepravidelne pretože sú po nej moje vlasy priskoro mastné. 
Ďakujem AVONu za tento skvelý produkt, po ktorom sú vlásky oveľa kvalitnejšie, lesklejšie....No určite vďačím aj celej rade ďalších výrobkov na vlasy, ktoré používam ( o nich inokedy :) ).

Takže ak máte končeky rozštiepené určite si toto sérum objednajte. Nestojí až tak veľa, v akcií ho kúpite u svojej AVON lady do 3-4€ a vydrží vám dlho :) 

Prajem pekný večer :)

1 komentár:

  1. to zelene, tak to bolo moje prve serum na vlasy vobec, este v puberte. taka nostalgia :) pamatam ako kraasne vonalo...

    OdpovedaťOdstrániť